Cafea

Afișare grid:
Afișare rapidă

ALBERTO - Espresso 1961 - 10 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

23,80 RON

Amestec de cafea macinata si prajita, 90% Arabica si 10% Robusta, un espresso autentic italian cu miros persistent si gust dulce.EXCELENTA ARTIZANALA PLURIPREMIATA..

Afișare rapidă

ALBERTO - Espresso NERO - 10 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

23,80 RON

Amestec de cafea prajita si macinata, 20% Arabica, 80% Robusta. Arome intense, gust puternic, un amestec care va umple cu energie pentru o zi întreaga.Caffe Alberto - Torino - EXCELENTA ARTIZANALA PLURIPREMIATA..

-8%
Afișare rapidă

ALBERTO - Espresso PAPPAGALLO ROSSO - 10 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

26,90 RON 24,75 RON

Amestec de cafea macinata si prajita, 90% Arabica si 10% Robusta, un espresso autentic italian cu miros persistent si gust dulce.Caffe Alberto - Torino - EXCELENTA ARTIZANALA PLURIPREMIATA..

Afișare rapidă

BOASI - Enjoy - AMABILE - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

62,50 RON

Un amestec din cele mai bune soiuri de boabe de cafea Arabica și Robusta, cu un gust dulce și cu o aromă bogată. Espresso aromatic, cu urme de aciditate fină,  cu note de fructe, ușor picant. Aromă și gust intens de cacao care amintesc de ciocolata neagra. Compozitie 40%Arabica - 60%Robusta..

Afișare rapidă

BOASI - Enjoy INTENSO - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

62,50 RON

Amestecul de cafea rezultat din combinația celor mai soiuri de Robusta și Arabica. Rezultatul este o cafea densă și cremoasă, cu un gust persistent.Compozitie 20%Arabica - 80%Robusta..

Afișare rapidă

CORSINI Espresso - GINSENG - 10 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

21,00 RON

Aceast sortiment, contine o un mix perfect, obtinut din cele mai calitative soiuri Arabica si extractul energizant de ginseng. Este alegerea perfecta pentru cei care doresc un espresso tonic, extrem de aromat, super consistent, cremos si savuros!..

-11%
Afișare rapidă

CORSINI MonoArabica - INDIA - 10 Capsule - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

19,80 RON 17,60 RON

Provenienta din sudul Indiei, zona Kerala, este cea mai buna calitate de cafea musini. Se numeste asa pentru ca dupa recoltare, cafeaua verde, cruda, este expusa la vanturi musonice in depozite deschise pentru mai multe saptamani in timpul sezonului ploios. Acest proces reduce aciditatea si creste dulceata boabei de cafea.Cafea 100% Arabica..

-11%
Afișare rapidă

CORSINI MonoArabica - COSTARICA - 10 Capsule - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

19,80 RON 17,60 RON

Parfumat, bine echilibrat o placere de care te bucuri in momentele de relaxare. Aceasta cafea a fost cultivata de la sfarsitul anilor 1700 pe muntii districtului omonim de la sud de San José, la o altitudine cuprinsa intre 1200 și 1700 de metri. Conditiile climatice si geografice combinate cu solul vulcanic bogat și bine drenat ofera un excelent ha..

-7%
Afișare rapidă

CORSINI MonoArabica - JAMAICA - 10 Capsule - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

69,00 RON 64,00 RON

JAMAICA Blue MountainsDe asemenea, numit "caviarul cafelei", "Muntele Albastru" din Jamaica este una dintre cele mai apreciate calitati din lume. Se dezvoltă în "munții albastri", partea de est a insulei, mângâiată de brizele umede și calde, o zonă montană ale cărei vârfuri depășesc 2.200 de metri altitudine. Pe versanțele superioare ale acestor mu..

Afișare rapidă

Filicori Caffè - DELICATO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

18,90 RON

Cafeaua Filicori Gran Crema Delicato este un amestec sofisticat de boabe Arabica si Robusta din India si Brazilia pentru un espresso delicat si parfumat. Notele de ciocolata si vanilie completeaza cu gratie aroma distincta pentru a va bucura de cea mai buna cafea in fiecare zi!..

Afișare rapidă

Filicori Caffè - FORTE - 10 Capsule Cafea compatibile - Nespresso Compatibile

18,90 RON

Un amestec de cea mai inalta calitate creat prin combinarea celor mai bune boabe de cafea Arabica și Robusta. Filicori Zecchini a ales numai cele mai bune boabe de cafea pentru a garanta o aroma extraordinarăa si un gust cu adevarat unic in lume. Mix cu un caracter complex si decisiv. O cafea cu un buchet plin de intensitate si aroma, un gust foart..

-8%
Afișare rapidă

Filicori Caffè - KAVE Decaffeinato - 10 Capsule Cafea Decofeinizata Compatibile - Nespresso Compatibile

19,00 RON 17,50 RON

Cafeaua Filicori Kave Decofeinizata origini America de Sud si India, soiuri alese pentru un gust deosebit...

Afișare rapidă

illy IperEspresso Monoarabica IDILLYUM - 21 Capsule MONORIGINE Cafea Arabica

59,00 RON

Gust intrigant și distinctiv, crema densa si persistenta, bogat in arome.IDYLLIUM contine o cafea aleasa, soi Arabica Bourbon, special cultivata pentru ILLY in El Salvador. Cu indicator scazut de cofeina in mod NATURAL.* Produs sezonier, disponibil doar in anumite perioade ale anului datorita productiei dedicate ILLY..

-12%
Afișare rapidă

Italian Coffee - ANGOLA Monorigine - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly/Cafissimo - Tchibo/BEANZ Compatibile

17,00 RON 15,00 RON

Pentru iubitorii de espresso intenso: o cafea Robusta 100% monorigine Angola.Un gust surprinzător și particular. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

-19%
Afișare rapidă

Italian Coffee - ETIOPIA Monorigine - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly/Cafissimo - Tchibo/BEANZ Compatibile

18,50 RON 15,00 RON

Pentru iubitorii de espresso, un gust surprinzător și particular. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

-19%
Afișare rapidă

Italian Coffee - GINSENG - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly/Cafissimo - Tchibo/BEANZ Compatibile

18,50 RON 15,00 RON

Bautura naturala cu cafea si radacina de Ginseng un gust surprinzător și particular. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

-25%
Afișare rapidă

Italian Coffee - UBUNTU BIO - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly/Cafissimo - Tchibo/BEANZ Compatibile

18,00 RON 13,50 RON

Un amestec special din cafea 100% Arabica Braziliană Biologică. O cafea perfectă pentru iubitorii de Arabica pură. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

-23%
Afișare rapidă

Lavazza ARMONICO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

16,50 RON 12,70 RON

Lavazza Espresso Armonico, capsule compatibile cu sistemul Nespresso. Contin cafea macinata, 100% arabica, delicata, cu note florale si crema catifelata. Contine mix de arabica din America Centrala si Brazilia...

-27%
Afișare rapidă

Lavazza ARMONICO - 100 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

165,00 RON 121,00 RON

Lavazza Espresso Armonico, capsule compatibile cu sistemul Nespresso. Contin cafea macinata, 100% arabica, delicata, cu note florale si crema catifelata. Contine mix de arabica din America Centrala si Brazilia...

Afișare rapidă

Lavazza BOURBON - CLASSICO -16 Capsule - A Modo Mio Compatibile

21,00 RON

O cafea cu un gust puternic și o aromă intensă. Excelentă pentru cei care preferă espresso-ul cu puțin lapte. 16 capsule cu doză unică de amestec de cafea măcinată ambalate într-o atmosferă protectoare...

Afişare 1 - 20 din 182 (10 pagini)
Înapoi sus