Transport Gratuit pentru comenzi superioare 170* Ron
(*posibilitate livrare în colet de Grup)

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate - Italian Coffee by pROc Romania

 

Accesul dumneavoastră la acest site se supune Politicii de confidențialitate și implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceasta, reprezentând o înțelegere între părți.

 

NETWORK PRODROCAL SERVICE SRL se angajează să folosească datele furnizate de utilizatorii site-ului numai în scopul realizării unei relații contractuale cu aceștia și pentru transmiterea de informații privind funcționarea site-ului și existența unor oferte, promoții sau intrări noi de produse.

 

NETWORK PRODROCAL SERVICE SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

NETWORK PRODROCAL SERVICE SRL utilizează adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afișarea de informații personalizate și pentru o securitate sporită a site-ului.

 

NETWORK PRODROCAL SERVICE SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui site fără o notificare prealabilă.